Известие

Collapse
No announcement yet.

Повдигачи-разбирачи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Не познавам сериозен техник,на хидравлика да лови с клещи деликатната повърхност на буталца или цилиндърчета .Може и да има,ама още не съм срещал!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
      Не познавам сериозен техник,на хидравлика да лови с клещи деликатната повърхност на буталца или цилиндърчета .Може и да има,ама още не съм срещал!
      Ловят се и още как. Но по средата

Comment

Аз знам,че може и съм правил тая простотия,ама небива
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

а колеги да ви питам ако си ги оставя да си чукат може ли нещо да стане
          алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

Първоначално публикувано от bobaka Покажи съобщение
            Ami ne e никак желателно, ама никак

Comment

Първоначално публикувано от bobaka Покажи съобщение
              Освен да ти работи неравномерно и небалансирано,друго няма какво.Но това е свързано с по-голям разход на гориво,коляно-мотовилковата група ще се разбие....може другите да добавят и още хубосии!

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                Взимаш си един кьотук от твърдо дърво,пиеш един валидол и си взимаш каса бира и започваш да ги млатиш по кьотука,до като изпадне буталцето.От време на време ги побутваш на вътре,ама не много зверски,че точно тогава се чупят.Горе-долу това е технологията.Търпение и бой му е майката.
                този начин ми е познат виждъл съм как ставаосвен касата със бирата и валидолчето трябват ти много здрави ръце и доста търпение
                АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Като цяло е добре да се оправи този проблем ,въпроса е дали при ришаването му не може да се развали нeщо друго
                  Last edited by zilala; d.m.y г., 19:46.

Comment

Няма някакъв особен проблем при оправянето на повдигачите,освен,че се сваля мотора и всичко свързано с това,а тука вариантите са много.Просто си е ремонт на глава.

Comment

Working...
                    X